Ny leder for Medieavdelingen

Emilie er ny leder for Medieavdelingen og påtar seg vervet med stor entusiasme.

Emilie Fosse (25) er ny leder i Medieavdelingen. Ledervervet påtar hun seg med stor entusiasme og ønsker å satse mer på kompetanseheving, og flere sosiale arrangementer.

Emilie har en bachelorgrad i kommunikasjon og spesialisering i medieproduksjon ved UiA. I tillegg har hun et år med markedsføring, og et år med utviklingsstudier. For tiden har hun to deltidsjobber og er på utkikk etter en relevant jobb, mens hun nå jobber som ny leder for Medieavdelingen.

Hva kan du bidra med som ny leder?

– Som leder i Medieavdelingen ønsker jeg at vi skal få flere tekst- og designoppdrag, og at vi også kan ta initiativ til flere selv. Ikke alle prosjekter trenger å være knyttet til Chateu Neuf, vi har for eksempel startet opp «Blekka» som er et uavhengig nettmagasin rettet mot studenter.

Hva driver dere med akkurat nå?

– Akkurat nå driver vi med kompetanseheving i foreningen, vi kurser hverandre og lærer bort det vi er gode på. Til nå har vi hatt kurs om film og grafisk design. Neste kurs handler om tekst. Jeg opplever at disse kursene har blitt godt mottatt blant medlemmene våre, det har vært godt oppmøte. Flere er nysgjerrige og stiller spørsmål, slik at vi får en aktiv diskusjon.

Hvilke sosiale aktiviteter planlegger du?

– Jeg har lyst til å satse enda mer på sosiale sammenkomster som quiz, studentpils og bowling. Neste høydepunkt er teambuilding som jeg gleder meg veldig til.

Hva får man ut av et medlemskap i Medieavdelingen?

– Som medlem i Medieavdelingen har du muligheten til å utvikle dine ferdigheter og lære noe nytt. Du har store valgmuligheter, liker du film kan du drive med det. Det er dessuten mulig å gjøre sine egne prosjekter.

– Selv har jeg vært med å arrangere studentfestivalen STUDiO, som filmansvarlig. Der lagde jeg både promovideoer og en after movie. Jeg synes det var veldig gøy å kunne bruke kreativiteten min til å klippe film, og lage noe jeg selv var veldig fornøyd med. Jeg hadde frihet til å forme mine egne oppgaver.

Hva er ditt favorittminne fra Medieavdelingen?

– Mitt beste minne fra MA er fjorårets 16-mai-galla. Fint vær, pene folk og spennende sakspapirer!

Tekst og foto: Henni-Karine Hesimark.