Om oss

Om oss

Medieavdelingen er et av flere utvalg som er med på å drifte foreningen Det Norske Studentersamfund på Chateau Neuf. Vi har som oppgave å synliggjøre studentaktiviteter og promotere alle de ulike arrangementene som finner sted på huset. I tillegg skal vi fremme det fantastiske arbeidet som ligger bak av de frivillige og engasjerte Oslo-studentene! Selv om vi primært jobber for å promotere aktiviteter på Det Norske Studentersamfund, kan andre SiO-registrerte foreninger sende inn forespørsler og bestillinger til oss.

Avdelingen vår er delt inn i to deler – EDB (elektronisk databehandling) og Redaksjonen. Medlemmene i EDB har ansvaret for å drifte husets nett og servere, og jobber med løsninger og utvikling innen IT. Redaksjonen består av både tekstforfattere, designere, videoprodusenter, fotografer, og PR- og markedsførere.

Vi er alltid på utkikk etter flere studenter som har lyst til jobbe med medieproduksjon og IT, både de som søker faglig påfyll og de som vil ha et sosialt nettverk. Vi har ukentlige møter hver mandag kl 18:13 på kontoret vårt i tredje etasje på Chateau Neuf. Høres vi ut som et utvalg som du vil bli med i? Send oss en mail på ma@neuf.no der du forteller litt om deg selv og hva du vil jobbe med, eller registrer deg i dette skjemaet her for å bli med i gjengen!